10 Jenis Asas Ikatan dan Simpulan

Channel: Shariel Saridi
94,849 Views

Perkara yang mungkin menjadi asas kehidupan harian kita. Penting untuk survival juga ✌

Boleh menjdi rujukan kepada pelajar pelajar di luar sana tidak kira lah dari pelbagai peringkat.

semoga bermanfaat.10 Simpulan dan Ikatan Asas Pengakap, Pandu Puteri, TKRS dan Puteri Islam
7 Ikatan Tali | Asas ikatan
Asas Ikatan Dan Simpulan
SIMPULAN DAN IKATAN
Simpul Manuk (Clove Hitch) #ikatan #simpulan #talitemali
10种生活中很实用的绳结,看似简单,学会了用处非常大
KRS - Ikatan dan Simpulan
Pasang FLYSHEET: Empat jenis ikatan - ikatan balak, tindih kasih, half hitch dan trucker's hitch
Alpine Butterfly Knot- hand wrap style

Show More

Tags: #10jenisasasikatandansimpulan #asas ikatan #asas simpulan #ikatan dan simpulan #jenis ikatan dan simpulan #simpulan dan ikatan #simpulan asas #ikatan asas #asas ikatan dan simpulan #kembara alam #csr #kembara alam assignment

Comment

Shariel Saridi
Shariel Saridi
hye guyss, klau rasa susah mau catch up dengan video ni, kasih slow lah dia punya speed yaa, enjoyyyy ✌🏻
wan najwan
wan najwan
10 IKATAN ASAS 1. 00:19 IKATAN SIMPUL MATI 2. 00:34 IKATAN BUKU SILA 3. 00:56 SIMPUL MANUK 4. 01:26 SIMPUL ANGKA 8 5. 01:48 IKATAN PENGAIL 6. 02:29 IKATAN BUNGA GETI 7. 02:54 IKATAN TINDIH KASIH 8. 03:32 IKATAN LILIT BALAK 9. 04:07 SIMPUL BELIT 10. 04:41 SIMPUL BELIT LUCUT
Zaizuliza Taslim
Zaizuliza Taslim
TERIMA KASIH CIKGU..SEMOGA ILMU CIKGU BERMANFAAT...
Corn Tall
Corn Tall
informative 🔥🔥 nice
Pehrrarasy Gunasehkaran
Pehrrarasy Gunasehkaran
Terima kasih 👍
Ed Boon
Ed Boon
Ikatan pengail bukan kah untuk menyabung 2 tali licin seperti tali tangsi?
Hariz Handsome
Hariz Handsome
Wah ni sgt berguna wktu sya camping nnti
azma zalina
azma zalina
Terima kasih....sangat bermanfaat
LUNCH ATTACK
LUNCH ATTACK
Nice👍
Wan Yusof
Wan Yusof
👍👍👍😎
EVOSAshmanMY
EVOSAshmanMY
Thank you
Viring
Viring
assalamualaikum cg saya nak tanya macam apa tajuk meme yang pertama tu saya nak cari
•FLUFFY CHAN 2009•
•FLUFFY CHAN 2009•
terimah kasih
zailatul azian
zailatul azian
Ape tajuk lagu ni yee
Kamarul Danial
Kamarul Danial
Lagu backgroup ape?
Uriah Jeyaseelan A/L Lachiminan
Uriah Jeyaseelan A/L Lachiminan
Hi bang terima kasih
LUKMAN HAKIM
LUKMAN HAKIM
@Shariel Saridi mantap bossku
WM LEE
WM LEE
Bolehkah saya minta kebenaran dulu sebelum guna video ini sebagai projek koku??😅
azie edora
azie edora
Ok boss siap
Faisal Rosli
Faisal Rosli
Knapa ni cpt betul huhu
Show more